Lokation: Denmark ÆndringLuk

Vi forstår jeres udfordringer

Forældet måleteknologi har forårsaget en stagnation i væksten for mange forsyningsvirksomheder. At finde nye indtægtsmuligheder og øge investeringsafkastet kan vise sig at være flygtigt uden omfattende strategier, herunder et direkte forbrugerinvolveringsprogram til forbedring af kommunikationen med slutbrugeren.

Landis+Gyrs fremtidige serie af integrerede AMI-løsninger og -tjenester giver forsyningsvirksomhederne mulighed for at styre den samlede udgift til deres aktiver og beskytte forsyningsindtægterne. Øget netsynlighed forbedrer planlægningen af aktiver og netdrift, mens driftseffektiviteten kan maksimeres gennem nem, sikker adgang til handlingsrelaterede data. Når de er analyseret, giver omfattende data mulighed for nye slutbrugertjenester og forretningsmodeller.

Lad os komme i gang

Multi-Commodity AMI

Multiprodukt AMI

Forbedring af forsyningsvirksomhedens drift og service begynder med digital registrering og tovejskommunikation, der leveres af Landis+Gyrs intelligente måleteknologi. Ved at levere realtidsdata og avancerede målinger giver intelligente målere en altafgørende indsigt, der giver forsyningsvirksomheden mulighed for at forandre kundeservicen, sænke driftsomkostningerne og træffe velfunderede beslutninger om investeringer i aktiver.

Få mere at vide

Analytics

Analyser

Øg pålideligheden, og reducer driftsomkostningerne med Landis+Gyrs avancerede netanalyseplatform Med data fra AMI og distributionssensorer, som I allerede ejer, integreres vores komplette serie af apps problemfrit i jeres eksisterende system til at generere en ekstremt nøjagtig model af jeres distributionsnet og levere hidtil usete planlægningsmuligheder og realtidsoptimering.

Få mere at vide

Consumer Engagement

Forbrugerinvolvering

Jeres forbrugere ønsker frihed og fleksibilitet, og I ønsker et bedre langvarigt forhold med jeres kunder. Landis+Gyrs forbrugerinvolveringsprodukter tilgodeser begge dele. Tilbyd jeres kunder online betalings- og budgetmuligheder, mere frihed til at styre deres energiforbrug og evnen til at inkorporere flere ressourcer med vedvarende energi.

Få mere at vide

Kontakt Landis+Gyr

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan Landis+Gyrs innovative løsninger kan øge og beskytte jeres indtægt.

Kontakt os