Lokation: Denmark ÆndringLuk

Vi forstår jeres udfordringer

Når jeres kunders energiforbrug overstiger produktionen af strøm, kan det føre til udfald, spændingsfluktuationer og et ustabilt net. Landis+Gyrs laststyringsløsninger giver jer mulighed for at justere udbuddet, så det passer til efterspørgslen, hvilket sparer jer både tid og penge.

Landis+Gyrs efterspørgsels-responsløsninger medvirker også til at øge indtægterne. Tilpasning til perioder med maksimal efterspørgsel hjælper jer til at undgå dyr indkøb af tredjeparts-energi.

Lad os komme i gang

Load Management

Laststyring

Effektiv styring af lastkapacitet kræver udnyttelse af hele nettets potentiale. Landis+Gyrs innovative værktøjer kan hjælpe forsyningsvirksomhederne med at spare penge ved at reducere den mængde energi, der er nødvendig for at imødekomme efterspørgslen, og forebygge, at vedvarende energikilder og forældelse eller pressede aktiver overbelaster systemet.

Få mere at vide

Consumer Engagement

Forbrugerinvolvering

Jeres forbrugere ønsker frihed og fleksibilitet, og I ønsker et bedre langvarigt forhold med jeres kunder. Landis+Gyrs forbrugerinvolveringsprodukter tilgodeser begge dele. Tilbyd jeres kunder online betalings- og budgetmuligheder, mere frihed til at styre deres energiforbrug og evnen til at inkorporere flere ressourcer med vedvarende energi.

Få mere at vide

Energy Storage

Energilagring

Lagret energi er det mest alsidige aktiv på nettet. Et enkelt energilagringssystem kan reducere omkostningerne ved stor efterspørgsel, udskyde nødvendigheden af systemopgraderinger, absorbere vedvarende energi problemfrit og forbedre strømkvaliteten. Med over 120 års succes inden for integration af elektricitetsforsyning har Landis+Gyr erfaringen til at hjælpe jer med at maksimere værdien af jeres energilagringsinvestering.

Få mere at vide

Kontakt Landis+Gyr

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan Landis+Gyr kan hjælpe jer med at imødekomme virksomhedens udfordringer med udbud vs. efterspørgsel. Vi tilbyder en omfattende række produkter og løsninger, der kan hjælpe jer til at optimere jeres Internet of Things-løsninger samt styringstjenester til efterspørgselssiden, så I får indflydelse på jeres kunders forbrug.

Kontakt os