Lokation: Denmark ÆndringLuk

Globalt førende i branchen

I over 120 år har Landis+Gyr været førende i branchen for energistyringsløsninger. Med vores avancerede måleinfrastruktur og andre avancerede intelligente net-teknologier har vi hjulpet forsyningsvirksomheder over hele verden med at forbedre drift, beskytte aktiver, sænke driftsomkostninger og levere bedre kundeservice. Med fokus på kvalitet, pålidelighed og innovation kan Landis+Gyrs sortiment af produkter og tjenester hjælpe jer til at gøre det samme og modernisere jeres intelligente net for fremtiden.

Vores mission

Hos Landis+Gyr deler vi en kollektiv vision med forsyningsvirksomheder og slutbrugere over hele verden: bedre Energy Management – energistyring. For forsyningsvirksomheder betyder dette strømlinet drift, omkostningsbesparelser og mere pålidelig kundeservice. For forbrugerne betyder dette et mindre miljømæssigt fodaftryk, mulighed for lavere omkostningser og metoder til at styre eget energiforbrug. Ved at udnytte styrken ved vores brancheførende produkter og løsninger kan vi arbejde sammen om at skabe et mere intelligent net til fordel for alle.

Værdier

Customer Focus

Kundefokus

Vores innovative produkter og løsninger er bygget på et århundredes lytten til vores kunder og forståelse for deres behov. Hver gang, vi handler, gør vi det med tanke på vores kunder, så vi kan hjælpe dem til at løse enhver udfordring, som de måtte stå over for.

Trusted Partner

Betroet partner

Vi er mere end blot en tjenesteudbyder for vores kunder – vi er deres partner. Alle vores handlinger afspejler vores mål om at udvikle langtidsforhold, så vi kan levere den bedste støtte, uanset hvornår og hvor, der er behov for det.

Innovative Spirit

Innovationsånd

Hos Landis+Gyr er vores DNA gennemsyret af innovation, lige fra tjenester til markedsføring og fra salg til kontoradministration. Vores kreative tilgang til at udvikle avancerede løsninger har hjulpet os til at bringe branchen fremad og levere positive resultater for både forsyningsværker, kunder og samfundet.

Commitment to Quality

Engagement i kvalitet

Hvert trin i vores proces, lige fra første idé og design til fremstilling og levering, er fokuseret på kvalitet og fejlfri udførelse. Vores kunder forventer fejlfri funktionalitet, og vi vil gøre alt for at sikre, at vi leverer lige præcis det, mens vi samtidig bibeholder den højeste servicestandard.


Hvorfor vælge Landis+Gyr?

Siden 1896 har Landis+Gyr hjulpet forsyningsvirksomheder og slutbrugere til at styre energien bedre med vores avancerede måleteknologi. Faktisk er vi verdensførende, når det handler om at opbygge intelligente og integrerede målesystemer, som reducerer omkostninger og forbedrer effektivitet. Vores lange succeshistorie kommer fra vores evne til at leveremåleløsninger i hele forsyningskæden, som er individuelt skræddersyet til at imødekomme kundernes behov.

Intelligent netteknologi

I dag baner Landis+Gyrs integrerede produkter og tjenester vejen for den næste generation af energistyringsløsninger. For eksempel leverer vi intelligente net-apps, efterspørgselsteknologier, dataanalyser og integration af vedvarende energikilder – et omfattende sortiment, som kan hjælpe både forsyningsværkerne og kunderne til at realisere det fulde potentiale ved det intelligente net.


Landis+Gyr er verdensførende inden for integrerede energistyringsløsninger.

Over 100 års resultater

Siden 1896 har Landis+Gyr været globalt førende inden for energistyringsløsninger. Vi har givet over 3.500 forsyningsvirksomheder over hele verden det bredeste sortiment af produkter og tjenester i branchen. Med over 1.300 ingeniører og forskere over hele verden, samt en ISO-certificering i kvalitets- og miljøprocesser, er vi engageret i at forbedre energieffektiviteten, strømline drift og forbedre kundeservice for forsyningsvirksomhederne.

Topledelse og direktion

Mød et af de mest erfarne ledelsesteams i branchen og direktionen.

Se vores ledelsesteam

Priser og anerkendelser

Landis+Gyr er globalt anerkendt som førende i branchen, ikke blot fordi vi er forblevet på forkant med energistyringsteknologien i over et århundrede, men også fordi vi proaktivt deler vores viden og holdninger med energiorganisationer for at imødekomme udfordringerne i en verden, der konstant ændrer sig.

Her er nogle af de priser, vi har fået som anerkendelse af vores bidrag til energibranchen:

Greentech Media

Grid Edge 20: Companies Transforming the US Power Sector – anerkendelse for vores evne til at forme markedet med vores innovative løsninger

Frost & Sullivan

Global AMI Company of the Year i 2013, 2014, 2016, 2017, 2018 og 2019 (der var ingen pris i 2015) – anerkendelse for vores AMI-føring i Nordamerika, Europa, Brasilien og Asien-Stillehavsområdet

Asian Utility Week Awards 2017

Best AMI or IoT Network Rollout Project – for Landis+Gyrs samarbejde med Tokyo Electric Power Company om at bygge det største IoT-netværk i verden

Best Customer Engagement Project – for vores arbejde med Meralco og deres AMI-understøttede forudbetalingsløsning, K-Load

IBM Business Partners

2013 IBM Beacon Award for Best Industry Solution for Energy & Utilities – givet for vores standard for business excellence, opfindsomhed og exceptionelle kundeerfaring

Connected World

Top 100 Innovative Companies – anerkendelse for vores fortsatte markedsefterspørgsel og revolutionerende teknologier

Royal Society for the Prevention of Accidents

2012 RoSPA Gold Medal Award – givet seks år i træk for vores engagement i at forbedre forebyggelse af ulykker og dårligt helbred

Global Cleantech

2010 Global Cleantech 100 Award – givet for vores leverance af intelligente netprodukter og -tjenester

Industry Week

Top 10 Manufacturing Plants of 2010 – anerkendelse for vores evne til at imødekomme efterspørgslen efter AMI-teknologi

Franske myndigheder

Ace of Business in Allier – givet for vores vægt på lokal outsourcing, som førte til oprettelsen af seks virksomheder i Montluçon-området.