Lokation: Denmark ÆndringLuk

Globalt førende i branchen

I over 125 år har Landis+Gyr været førende i branchen for energistyringsløsninger. Med vores avancerede måleinfrastruktur og andre avancerede intelligente net-teknologier har vi hjulpet forsyningsvirksomheder over hele verden med at forbedre drift, beskytte aktiver, sænke driftsomkostninger og levere bedre kundeservice. Med fokus på kvalitet, pålidelighed og innovation kan Landis+Gyrs sortiment af produkter og tjenester hjælpe jer til at gøre det samme og modernisere jeres intelligente net for fremtiden.

Our Mission

At Landis+Gyr, we create a greener tomorrow through leading smart metering, grid edge intelligence and smart infrastructure technology.
As partners, we empower customers and consumers to utilize resources in a more informed and sustainable way.
Together, we manage energy better.

Our Values

Customer Intimacy
We are a trusted partner and deliver on our commitments

Uncompromising Performance
We strive to deliver high quality on time, every time

Innovative Technology
We passionately innovate true differentiators for our customers

Entrepreneurial Spirit
We empower teams to drive results with a can-do attitude

Sustainable Impact
We manage energy better for a more sustainable world


Hvorfor vælge Landis+Gyr?

Siden 1896 har Landis+Gyr hjulpet forsyningsvirksomheder og slutbrugere til at styre energien bedre med vores avancerede måleteknologi. Faktisk er vi verdensførende, når det handler om at opbygge intelligente og integrerede målesystemer, som reducerer omkostninger og forbedrer effektivitet. Vores lange succeshistorie kommer fra vores evne til at leveremåleløsninger i hele forsyningskæden, som er individuelt skræddersyet til at imødekomme kundernes behov.

Intelligent netteknologi

I dag baner Landis+Gyrs integrerede produkter og tjenester vejen for den næste generation af energistyringsløsninger. For eksempel leverer vi intelligente net-apps, efterspørgselsteknologier, dataanalyser og integration af vedvarende energikilder – et omfattende sortiment, som kan hjælpe både forsyningsværkerne og kunderne til at realisere det fulde potentiale ved det intelligente net.


Landis+Gyr er verdensførende inden for integrerede energistyringsløsninger.

Over 125 års resultater

Siden 1896 har Landis+Gyr været globalt førende inden for energistyringsløsninger. Vi har givet over 3.500 forsyningsvirksomheder over hele verden det bredeste sortiment af produkter og tjenester i branchen. Med over 1.300 ingeniører og forskere over hele verden, samt en ISO-certificering i kvalitets- og miljøprocesser, er vi engageret i at forbedre energieffektiviteten, strømline drift og forbedre kundeservice for forsyningsvirksomhederne.

Topledelse og direktion

Mød et af de mest erfarne ledelsesteams i branchen og direktionen.

Se vores ledelsesteam

Priser og anerkendelser

Landis+Gyr er globalt anerkendt som førende i branchen, ikke blot fordi vi er forblevet på forkant med energistyringsteknologien i over et århundrede, men også fordi vi proaktivt deler vores viden og holdninger med energiorganisationer for at imødekomme udfordringerne i en verden, der konstant ændrer sig.

Her er nogle af de priser, vi har fået som anerkendelse af vores bidrag til energibranchen:

Frost & Sullivan

Global AMI Company of the Year for 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019 and 2022 (there was no award in 2015) – recognized for our AMI leadership in North America, Europe, Brazil, and Asia Pacific

One out of only 400 European companies with the highest reduction of carbon emissions

EcoVadis Sustainability Rating

Gold medal and top 5% of the companies rated by EcoVadis - Award for our performance in the areas of environment, labor and human rights, ethics and sustainable procurement

Greentech Media

Grid Edge 20: Companies Transforming the US Power Sector – recognized for our ability to shape the market with our innovative solutions

Asian Utility Week Awards 2017

Best AMI or IoT Network Rollout Project – for Landis+Gyr’s work with the Tokyo Electric Power Company in building the largest IoT network in the world

Best Customer Engagement Project – for our work with Meralco and its AMI-supported pre-paid solution, K-Load

Connected World

Top 100 Innovative Companies – recognized for our continued market traction and game-changing technologies