Lokation: Denmark ÆndringLuk

Vi forstår jeres udfordringer

Mangel på et forenet kommunikationsnet på tværs af nettet kan føre til ineffektiv distributionsstyring og spilde ressourcer for forsyningsvirksomheder. Udskiftning af forældet måleteknologi med moderne digitale muligheder kan føre til omkostningsbesparelser og mere effektiv drift.

Landis+Gyrs avancerede måleinfrastruktur (AMI) sender målepunktsdata i realtid tilbage til forsyningsvirksomheden. Vores AMI-software styrer og behandler data og driver løsninger til smartere intelligens på kantnettet.

Lad os komme i gang

Multi-Commodity AMI

Multiprodukt AMI

Forbedring af forsyningsvirksomhedens drift og service begynder med digital registrering og tovejskommunikation, der leveres af Landis+Gyrs intelligente måleteknologi. Ved at levere realtidsdata og avancerede målinger giver intelligente målere en altafgørende indsigt, der giver forsyningsvirksomheden mulighed for at forandre kundeservicen, sænke driftsomkostningerne og træffe velfunderede beslutninger om investeringer i aktiver.

Få mere at vide

Analytics

Analyser

Øg pålideligheden, og reducer driftsomkostningerne med Landis+Gyrs avancerede netanalyseplatform Med data fra AMI og distributionssensorer, som I allerede ejer, integreres vores komplette serie af apps problemfrit i jeres eksisterende system til at generere en ekstremt nøjagtig model af jeres distributionsnet og levere hidtil usete planlægningsmuligheder og realtidsoptimering.

Få mere at vide

save

Tjenester

Landis+Gyr tilbyder et omfattende sortiment af tjenester, der kan hjælpe jer med at reducere driftsomkostningerne, levere hurtigere og mere effektive resultater til jeres kunder og strømline udførelsen. Vi er her, uanset hvornår og hvor I har brug for assistance med tjenester, der inkluderer sky-hosting, katastrofeberedskab, intelligent net-vedligeholdelse, teknisk support, systemintegration, uddannelse af ansatte og meget mere.

Få mere at vide

Publikationer

Pathway 08 – Smart Grid as a Service: Transforming the Utility Business Model

Flere og flere forsyningsselskaber flytter til servicebaserede leveringsmodeller for at gøre deres forretningsprocesser mere fleksible, reducere teknologiske risici og minimere deres omkostninger. Smart Grid as a Service (SGaaS) omfatter typisk cloud-tjenester, smart grid-operationer og relaterede konsulentydelser, som alle kan outsources…

Lås op

Kontakt Landis+Gyr

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan Landis+Gyrs AMI kan forene kommunikation på tværs af jeres net. Vi har teknologien og supporten til at gøre jeres drift mere effektiv.

Kontakt os