Lokation: Denmark ÆndringLuk

Vær med i vores prisvindende team

Landis+Gyr er verdens førende leverandør af energistyringsløsninger og den største globale aktør inden for intelligent måling. Det er et verdensklasseteam på over 5.600 ansatte, der er årsagen til vores succes. Fra sælgere til softwareudviklere forenes vores alsidige personale af et fælles mål om at hjælpe vores kunder med at styre deres energi så effektivt som muligt.

Inspiration, innovation, dedikation

Landis+Gyr hjælper forsyningsvirksomheder ind i fremtiden, og vores ansatte baner vejen. Vi ansætter de bedste og skarpeste hjerner i branchen, og opmuntrer dem derefter til at blive innovative på området. Teamwork, innovation og et urokkeligt engagement i kvalitet er hjertet i alt, hvad vi gør.

Virksomhedsprofil

Hvem leder vi efter?

Customer Champions
Kundemestre

Først og fremmest kommer vores kunder i første række, og vi har brug for ansatte, der tænker i samme baner.

Creative Thinkers
Kreative tænkere

Vi er ikke bange for at udfordre status quo. Vores ansatte opmuntres til at udvikle nye løsninger på vegne af vores kunder.

Team Players
Teamplayer

Når én får succes, får vi alle succes. Vores teambaserede tilgang har givet os mulighed for at blive langtidsførende med et enestående ry.

Quality Experts
Kvalitetseksperter

Vi leverer enestående produkter – punktum. Vores ansatte får til opgave at sætte overliggeren højt og fortsætte med at hæve den.

Promise Keepers
Trusted partner

Vi er kendt for vores integritet, og vi forventer det samme af vores ansatte. Vi søger efter individer, som kan færdiggøre projekter og opnå resultater, uanset hvad der sker.

Vores engagement i social-og miljømæssigansvar

Vi hjælper ikke blot andre virksomheder med at komme frem til en mere bæredygtig fremtid – vi gør det samme hos os selv. Vi har mange virksomhedsinitiativer, som har til mål at producere et renere og grønnere miljø samt at fremme gennemsigtigheden i vores organisation. Vi har også udviklet flere frivillige teams med det mål at give tilbage til lokalsamfundene.

Få mere at vide

Mere end kolleger

Vores personale er mere end blot en gruppe medarbejdere – det er også en gruppe venner. Vi opmuntrer til meningsfylde relationer gennem en række forskellige specialarrangementer, ture og gruppeaktiviteter. Som virksomhed fejrer vi milepæle for resultater og lægger vægt på at samarbejde for at få meningsfyldte erfaringer.

Få mere at vide

En virksomhed med drive og passion

Selv om vi er en global virksomhed med over hundrede års erfaring, har vi en samarbejdsatmosfære som en nystartet virksomhed. Vores team er en blanding af unge tekniske eksperter og mennesker, der har været hele deres liv i branchen, og de bygger alle på hinandens erfaringer for at skærpe deres egne talenter. Og med meningsfyldte langtidsholdbare karriereveje på tværs af alle afdelinger er Landis+Gyr forpligtet til at udvikle talenter og belønne toppræstationer.

Få mere at vide

Er du klar til at give din karriere et boost?

Se vores aktuelle ledige stillinger, og ansøg online.

Se aktuelle ledige stillinger