Lokation: Denmark ÆndringLuk

Vi forstår jeres udfordringer

Strømudfald er ikke alene forstyrrende for hverdagsdriften, men også kostbare at forebygge og reparere. Brug mindre tid på at bekymre jer om udfald på jeres net og mere tid på at fokusere på jeres forretnings fremtid. Landis+Gyr tilbyder laststyringskontakter, sensorer til distributionsautomatisering (DA) og andre avancerede løsninger, der fungerer problemfrit bag scenen for at reducere udfald og forbedre jeres nets pålidelighed.

Hvad mere er, så kan Landis+Gyr indsamle og analysere data fra jeres net, så I får en fuldt ud skræddersyet handlingsplan. Ikke flere gætterier om placeringen af eller årsagen til jeres udfald – blot skræddersyede løsninger, som I kan implementere, når I er klar til det.

Lad os komme i gang

Multi-Commodity AMI

Multiprodukt AMI

Forbedring af forsyningsvirksomhedens drift og service begynder med digital registrering og tovejskommunikation, der leveres af Landis+Gyrs intelligente måleteknologi. Ved at levere realtidsdata og avancerede målinger giver intelligente målere en altafgørende indsigt, der giver forsyningsvirksomheden mulighed for at forandre kundeservicen, sænke driftsomkostningerne og træffe velfunderede beslutninger om investeringer i aktiver.

Få mere at vide

Analytics

Analyser

Øg pålideligheden, og reducer driftsomkostningerne med Landis+Gyrs avancerede netanalyseplatform Med data fra AMI og distributionssensorer, som I allerede ejer, integreres vores komplette serie af apps problemfrit i jeres eksisterende system til at generere en ekstremt nøjagtig model af jeres distributionsnet og levere hidtil usete planlægningsmuligheder og realtidsoptimering.

Få mere at vide

DA and Sensors

Distributionsautomatisering (DA) og sensorer

Lad Landis+Gyr hjælpe jer med at opbygge et mere moderne net. Vores distributionsautomatiseringssystem (DA) og sensorer er designet til problemfri integration i jeres eksisterende netværk og sender oplysninger til jeres centrale kontrolstation og fjern-reagerer på ændringer i efterspørgslen.

Få mere at vide

Rapporter

How Smart Grids Lead to IT/OT Convergence

The smart grid is the response from utilities to European energy policy designed to promote a carbon-independent society. The smart grid is a transformed power system that can accommodate a large penetration of distributed renewables, system flexibility and consumer participation in markets…

Lås op

Kontakt Landis+Gyr

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan Landis+Gyr kan forbedre jeres nets pålidelighed og strømkvalitet. Vores team er klar til at forsyne jer med en skræddersyet række produkter og løsninger.

Kontakt os