Landis+Gyr leverer Gridstream AMI-løsning til Syd Energi Net i Danmark

De har vundet udbuddet om at levere og udrulle end-to-end Smart Metering løsning

Zug/Schweiz, Ballerup/Danmark- 21 december 2017 –I dag annoncerede Landis+Gyr at Syd Energi Net A/S har valgt firmaet til at levere målere, kommunikationsteknologi, software og integrationer samt målerudrulningen som en nøglefærdig service. Syd Energi Net A/S forhandler og distribuerer energi- og bredbåndsfibernetværk til boliger og kunder i Danmark, og betjener samlet 316.000 husstande.

Landis+Gyr er en langvarig partner af Syd Energi Net, og har allerede implementeret fjernaflæsning for omkring 255.000 privatkunder i Danmark med Landis+Gyr Gridstream- teknologi. Den nye kontrakt, vundet efter en tæt udbudsrunde, omfatter en avanceret målingsinfrastruktur (AMI)-løsning, inklusive levering af G3 PLC og LTE-kommunikerende smartmålere, et Head End-system (HES) og udrulningen af omkring 44.000 målere. Interoperabiliteten af den IDIS-baserede løsning var blandt de vigtigste kriterier i udvælgelsesprocessen. Udrulningen forventes at foregå fra nu indtil 4. kvartal 2018.

"Vi er meget glade for at blive udvalgt af Syd Energi Net A/S til dette vigtige projekt", siger Bo Anker Hansen, Landis+Gyr Sales Manager i Danmark. " Vores erfaring og evne til at tilbyde en komplet løsning gav i sidste ende vished med hensyn til sikkerhed og fleksibilitet for fremtidige behov. Vores udvidede samarbejde understreger den stærke tillid til Landis+Gyr som partner".

Om Landis+Gyr

Landis+Gyr er den førende globale leverandør af integrerede energistyringsløsninger til forsyningssektoren. Virksomheden tilbyder en af de bredeste porteføljer af produkter og tjenester til løsning af komplekse brancheudfordringer og leverer omfattende løsninger som fundament for et smartere forsyningsnet, herunder smart forbrugsmåling, måling på distributionsnettet og automatiseringsværktøjer, belastningskontrol, analyse og energilagring. Landis+Gyr har aktiviteter i over 30 lande på fem kontinenter. Med en omsætning på ca. 1,7 mia. USD beskæftiger virksomheden ca. 6.000 medarbejdere med det eneste formål at hjælpe verden med bedre styring af energi. Yderligere oplysninger findes på www.landisgyr.eu

Kontakt

Johannes Hackstette

EMEA Contact
Communications and PR Manager EMEA
+49 911 723 8707

Bo Anker Hansen


Sales Manager Danmark
+45 21 20 78 67