Lokation: Denmark ÆndringLuk

En kultur med topkvalitet

Vores uendelige engagement i kvalitet

I over 100 år har Landis+Gyr være synonym med kvalitet – og det ændrer sig ikke lige med det samme. Vi opretholder en kultur af topkvalitet med vægt på innovation, effektivitet og pålidelighed frem for alt. Og ved at give vores ansatte mulighed for at blive den bedste udgave af sig selv, gør vi givende karrierer til en realitet.

Lyder det som dig?

Klik her for at se vores jobmuligheder, og fortæl os, hvorfor du er den rette til vores team.

Se aktuelle ledige stillinger

Det gør os anderledes

Potentialet i vores branche

Landis+Gyr står i spidsen for et hurtigt ekspanderende område. Samtidig har vi en langvarig historik med succes samt en veletableret platform til at gøre en forskel.

Vores evne til at inspirere

Vi tror ikke på "det vi plejer at gøre". Hos Landis+Gyr kan du opleve spændingen ved at arbejde sammen med inspirerende mennesker på udfordrende projekter i et miljø med stor jobtilfredsstillelse og lav udskiftning af ansatte.

Vores dynamiske ressourcer

Vi vil hjælpe dig med at accelerere din karriere. Vi tilbyder talrige trænings-, mentor- og rejsemuligheder, som kan hjælpe dig med at fremme din faglige profil.

Vores forpligtelse til virksomhedsansvar

Landis+Gyr koordinerer et antal kontinuerlige frivilligmuligheder, som hjælpe til med at skabe en bedre og mere forbundet verden for os alle at leve i.

Vores anerkendelsesmuligheder

Vi ved, at du ikke ønsker at forblive i den samme rolle altid – og vores karriereveje kan vokse sammen med dig! Som en mellemstor virksomhed med placering over hele verden tilbyder vi et antal muligheder for at lære nye færdigheder ved at tage forskellige former for ansvar.

Vores forbindelser i den rigtige verden

Vi elsker, når vores ansatte ikke blot arbejder sammen, men også trives i sociale sammenhænge. Fra grillaftener og festivaler til campingture og virksomhedsudflugter tilbyder vi mange muligheder for at fostre livslange forbindelser, både på og uden for kontoret.